Ben jij onze nieuwe collega?

Wij geloven dat de manier van werken bepalend is voor de kwaliteit van display campagnes. Daarom investeren wij veel tijd in het verbeteren van processen, luisteren naar onze klanten en creëren een rijke ervaring voor onze eindgebruikers. Maar... Hellup! We komen wat kracht te kort, help jij ons uit de brand? 

Als toekomstig teamgenoot is het niet alleen belangrijk dat wij jou tof vinden, maar natuurlijk ook dat jij ons ziet zitten. We praten je graag bij over wat werken bij ons nou juist zo top maakt. Nou, komt ‘ie dan.

Werken bij ons houdt veel meer in dan dagelijks met tegenzin je bed uit rollen om vervolgens op een dof kantoor aan te komen en omringd te zijn door collega smoeltjes die je op je zenuwen werken. Nee, werken bij ons omvat buitengewoon veel passie en gigantisch veel liefde. Niet alleen voor Men in Green, maar juist voor alles waar wij voor staan. Display is wat we doen, maar voor wie we het doen en hoe we dat doen is nog veel belangrijker.

Met veel plezier werken wij voor onze mieterse klanten en aan knallende display campagnes. Bij ons is er geen sprake van tegenzin, afraffelen of liefde die langzaamaan wegebt. Wij knallen, altijd, tot het bittere eind en voor iedereen. Belangrijk is dat de liefde niet verdwijnt, maar groeit.

Dat is natuurlijk niet het enige. Persoonlijke groei vinden we net zo belangrijk. Hoewel je collega’s stuk voor stuk toppers zijn en wij erin geloven dat je onderling veel kennis kunt uitwisselen, maken wij ons ook hard voor persoonlijke ontwikkeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we je pushen om je te ontwikkelen, maar we moedigen dit zeker aan.

Als je bij ons komt werken word je met open armen ontvangen in een hecht team. Dat betekent dat we er voor elkaar zijn en elkaar (onder)steunen. Daarnaast zijn we niet vies van gamen. Onze liefde gaat zo ver dat we heuse competities organiseren waarbij de winnaar de felbegeerde beker verovert.

Hoewel dit natuurlijk al reden genoeg is om bij ons langs te komen, is er nog meer. Het is natuurlijk ook essentieel dat je je thuis voelt in de omgeving waarin je werkt. Net zoals wij – zowel in teamverband als op persoonlijk vlak – is ons kantoor altijd in ontwikkeling. We werken er hard aan om een prikkelende omgeving te creëren, zodat work hard play hard een understatement is.

De enige vraag die nog rest is of jij degene bent die ons frisse en fruitige team komt versterken. Kan jij na deze enerverende samenvatting niet wachten om bij ons op de koffie te komen, wacht dan ook niet langer. Laat ons weten wie je bent en dan geven we jou graag die ringel!